Tribal Fusion Belly Dance – Curs Săptămânal de Inițiere

Tribul nostru continuă să crească! Wanna, minunată dansatoare și instructoare de Tribal Fusion, pornește în luna martie o nouă grupă de inițiere în fiecare luni la ora 19:00, la sala OH Sports Complex Manastur . E ocazia Ta să te alături mișcării internaționale Tribal Fusion Belly Dance :D.

Transylvania Fusion Tribe a luat naștere în 2017,  fiind primul Trib de Tribal Fusion Belly Dance din Cluj, și din întregul Ardeal. Stilul nostru de dans este de multe ori greu de înțeles, uneori confundat cu alte stiluri, este complex și provocator; dar mereu este apreciat atât de public cât și de participanți, ca fiind spectaculos, incitant, complet deosebit de tot ce văzuseră înainte!  Iar experiența de a dansa alături de Tribul tău de dansatoare, atât la cursuri cât și pe scenă, este una ce îți va schimba viața.  

Indiferent dacă dorești să te cunoști mai bine și să vezi de ce ești în stare, sau să te miști și să te destinzi într-un ambient de siguranță și autodezvoltare,  sau dacă te vizualizezi alături de Tribul nostru pe scenă, la festivale, evenimente și alte bucurii, noi te așteptăm la acest curs de inițiere pentru a descoperi misterele Tribal Fusion alături de o profesoară minunată, dedicată și încântătoare, Oana Boca. (Wanna). 

Pentru înscrieri și informații răspundeți acestui mail, sau sunați / WhatsApp la 0743279325. Numărul de locuri este limitat, vârsta minimă de înscriere este de 16 ani. 

Prețul unui abonament lunar este de 120 de lei, se poate achita cash în prima zi de curs, sau prin Revolut la numărul 0743279325.