MarieTa revine la Cluj cu noi ateliere de Tribal!

Minunata profesoară de dans MarieTa, atestată FCBD® în ATS®, expertă în Tribal Fusion și Pilates, revine în inima Tribului nostru pentru a ne inspira, motiva și învăța. 

Pentru înscrieri 

scrie-ne pe info@transylvania.dance . Pentru a-ti asigura locul, te rugăm sa efectuezi un transfer bancar SAU Revolut cu cel puțin 50% din costul total al atelierelor (poți opta pentru un singur transfer bancar, cu prețul total). Locul tău nu este rezervat fara plata avansului. Numărul de locuri este limitat.

– prețul unui atelier achitat înainte de 15 ianuarie, este de 100 de lei (avans 50)
– pachet complet (4 ateliere) achitat înainte de 15 ianuarie, este 360 lei (avans 180)
– prețul unui atelier achitat după data de 15 ianuarie este de 120 de lei. Trebuie achitat integral, dacă se confirmă disponibilitate. 

Transferul se face in contul RO71INGB0000999907259016 , in numele Ligia-Oana Martin, banca ING Bank, SAU prin Revolut la numărul 0721576056. 

In caz de No-Show (participanta nu vine la atelier), avansul nu se poate recupera.

Floorwork pentru ATS® si Tribal Fusion, 2h

Tehnici de schimbare de nivel și deplasări pe sol,  adaptate la forța, mobilitatea și flexibilitatea fiecăreia.
Vineri 17 Ianuarie ora 18:00

Tribal Fusion Combo, 2h

O combinație de Tribal Fusion flow, cu mișcări noi și fascinante, ce se mulează pe corpul și sufletul oricărei dansatoare. 
Sâmbătă 18 Ianuarie ora 10:00

Combo-uri noi de ATS® , 2h

MarieTa ne aduce tehnici noi de ATS®, direct din formatul oficial FCBD®. Vom revizui de asemenea pe scurt tehnici cunoscute, vom clarifica dubii despre formatul oficial. Prerechizite: cunoașterea regulilor generale de improvizație ATS®
Duminică 19 Ianuarie ora 10:00

Duete ATS®, 2h

Duetele au un rol special in ATS®, au combo-uri, reguli și scenografie aparte. Rezultatul folosirii lor în dans e spectaculos!  Prerechizite: cunoașterea regulilor generale de improvizație ATS®
Duminică 19 Ianuarie ora 13:00