Ateliere de Primavara, pentru a sarbatori Femeia

De luna Femeii, cand natura revine la viata si ne da energie pentru tot anul, va pregatim surprize noi si incitante. Pentru oricare dintre atelierele de mai jos va putem pregati un voucher cadou, astfel transformandu-le intr-un minunat cadou pentru mama, fiica, sora, prietena, sau acea fiinta speciala ce va vine in minte cand le descoperiti. Pentru achizitionarea a 2 ateliere la scoala noastra aveti reducere de 20%, iar pentru 3 ateliere, de 25%. Va asteptam cu drag!
 
 
Inline image 3
 
Minunata Alya din Oradea va fi invitata noastra speciala de Ziua Femeii, aducand la Cluj una dintre binecunoscutele ei coregrafii de bellydance, ce se evidentiaza
prin gratie, feminitate si armonie perfecta intre interpretare si tehnica. Alya a studiat dansul oriental de la cei mai buni dansatori din Egipt – Randa Kamel , Tito Seif, Aziza si multi altii… La inceput a fost doar un hobby dar pe parcurs “ mi-am dat seama ca dansul face parte din mine asadar a devenit un stil de viata ”. 
Pentru rezervari sau orice intrebari va rugam sa trimiteti un mail la info@transylvania.dance si va vom da toate informatiile necesare despre inscriere si atelier. Investitie 80 lei. Numar de locuri limitate. 
 
 
Inline image 2
 
Un cadou deosebit de 8 martie pentru mama ta? Un moment special pentru voi doua, o amintire pentru totdeauna! Nu lucrurile ne raman in suflet, ci amintirile. E momentul sa creezi una noua alaturi de persoana care iti va fi alaturi mereu. Va invitam la un atelier deosebit de bellydance cu voal, in care vom zambi si dansa impreuna, vom ramane cu poze si experiente inedite. 
 
Atelierul este deschis tuturor perechilor mama-fiica (peste 13 ani), indiferent de conditia fizica sau experienta anterioara de dans. Singurul ingredient esential: dorinta de a fi fericite impreuna! 
Va asteptam cu drag. Inscrieri la info@transylvania.dance. 
Investitie: 150 lei pentru ambele persoane. 

 

Atelier de Bellydance pentru Viitoare Mamici 

 
Inline image 1
 
In curand ziua de 8 martie isi va schimba semnificatia pentru tine, pentru totdeauna. In curand vei fi mamica, iar de 8 martie vei fi rasfatata cu flori, desene, imbratisari si cadouase facute de copilasul pe care acum il porti in pantec. Dar pana atunci, ofera-ti un moment dedicat tie si corpului tau, care acum trece prin multe si minunate schimbari. Te asteptam la un atelier deosebit, in care te vei reconecta cu tine si iti vei explora feminitatea, intr-un mediu sigur si relaxant. Vom invata miscari unduitoare, care ajuta la fortificarea muschilor pelvieni si al abdomenului inferior, contribuie la corectarea posturii si la relaxarea zonei lumbare, dar mai ales duce la seninatatea si buna dispozitie asociate cu practicarea dansului oriental. 
Va invitam sa ne contactati la info@transylvania.dance, iar noi va vom raspunde la orice intrebari si va vom ghida prin procesul de inscriere. 
Investitie: 80 lei. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.