DESPRE NOI

Echipa noastră s-a construit în timp, în jurul unui unic concept: fiecare persoană poate să își atingă și depășească maximul potențial al propriului corp și a propriei minți, dacă este hotărâtă să o facă. Dorim să promovăm un mediu sigur, comfortabil și agreabil în care fiecare cursant să se simtă în siguranță să încerce, să greșească, să iasă din zona de comfort, și inevitabil, să crească. Vrem să râdem, să glumim, să împărtășim experiențe, să ne mișcăm împreună și să căutăm aspecte mereu schimbătoare ale propriilor corpuri și spirite, cu care putem lucra către un „eu” mai fericit.

Toate specialitățile pe care le prezentăm în cadrul școlii necesită multă pregătire mentală, corporală și emoțională, iar profesorii noștri sunt aici pentru a ghida cursanții pe un drum pe care ei înșiși l-au făcut prin muncă și determinare. Când vine vorba de dans, ritm, pole, stretching, yoga, nu există limitări în ceea ce putem obține, ci doar planuirea corectă a pașilor și timpului necesar pentru a se obține rezultatele dorite.

Indiferent dacă va doriți performanță peste timp, un mediu agreabil în care să împărtășiți un hobby, o comunitate de persoane ce îndrăgesc aceleași lucruri, sau doar destindere după lucru, suntem încrezători că ați venit la locul potrivit.